top of page

arunabadi.inc Group

Public·240 members

((live stream=)) Horsens AaB live direkte tv 2 april 2023

I stedet skal alle lande, ifølge Fischer, bære Fifas officielle anførerbind. Hun siger samtidig, at Tyskland ikke vil modsætte sig Fifas regler. Ved herrernes VM i Qatar ville flere hold, herunder både Tyskland og Danmark, bære et anførerbind med teksten "One Love" for at vise støtte til mangfoldighed. Det afviste Fifa, der desuden truede med at give et gult kort til anførere, der bar armbindet. Dansk Boldspil Union (DBU) afventer en udmelding fra Fifa, men ifølge Svenska Dagbladet, der har været i kontakt med det internationale fodboldforbund, så har Fifa ikke taget en endelig beslutning. Aalborg Pirates tager første stik i semifinaleserieDe danske mestre fra Aalborg Pirates fik onsdag aften en god start på semifinaleserien i Metal Ligaen.


Tuchel har tidligere været træner i Dortmund. Thomas Müller blev dobbelt målscorer for Bayern München, som udover selvmålet fra Kobel også fik Kingsley Coman på måltavlen. Dortmunds mål i den rigtige ende blev sat ind af Emre Can på straffespark i kampens døende minutter. Med sejren er Bayern München tilbage på førstepladsen i ligaen med 55 point efter 26 kampe.

Sådan lyder meldingen onsdag fra det internationale atletikforbund, World Athletics. - Der er ingen ændring i World Athletics' position, som vi også redegjorde for efter mødet i sidste uge, lyder det fra atletikforbundet. Mødet, som World Athletics refererer til, var et møde i forbundets bestyrelse, hvor det blev besluttet, at suspenderingen af russiske og belarusiske atleter fortsat skal opretholdes. IOC oplyste tirsdag, at man fra komiteens side endnu ikke har besluttet, hvorvidt russere og belarusere skal kunne deltage i OL næste år i Paris. DBU vil stadig forlænge med Kasper Hjulmand på trods af fiaskoFodbolddirektør for DBU, Peter Møller, har tillid til Kasper Hjulmand.

Weekendens Final 4-stævne afvikles på Silkeborg-Voels normale hjemmebane, Jysk Arena i Silkeborg, men lige lidt hjalp det jyderne, der fysisk blev trykket helt i bund mod det danske mesterhold, der endte med en sejr på hele 38-21. Opdatering: Team Esbjerg slog lørdag eftermiddag Nykøbing F. Håndboldklub 38-27 og er derfor klar til finalen, som spilles klokken 16.

Fodbold Nyheder - TV3 SPORT »

Det skyldes blandt andet, at Wimbledon mødte stor modstand fra tennisverdenen, da man sidste år udelukkede russiske og belarusiske spillere, og det ville sigt kunne skade sporten, fremgår det af pressemeddelelsen. Ian Hewitt, formand for All England Club, understreger, at man fortsat fordømmer Ruslands invasion af Ukraine, og at situationen var "meget svær" at navigere i. - Vi er taknemmelige for regeringens støtte, da vi og vores andre tennisinteressenter har navigeret i denne komplekse sag og aftalt betingelser, som vi mener er brugbare, siger Ian Hewitt.

/ritzau/Skjern-stjerne ramt af voldsom skadeEmil Bergholt kommer ikke i aktion mere for Skjern Håndbold det næste lange stykke tid. Skjern-anføreren udgik tirsdag aften mod Füchse Berlin i European League efter et vrid i knæet, hvilket nu er blevet scannet. Det forreste korsbånd er røget, og Bergholt kommer dermed ikke i kamp resten af 2023. Emil Bergholt var stærkt spillende kampen mod det tyske mandskab, hvor han lavede 11 mål på 12 forsøg. Det rakte dog ikke til videre avancement, og med skaden oveni er det for alvor en mørk dag for Skjern-spilleren. - Det var den værste melding, jeg kunne få, så det gør virkelig ondt. Jeg er ked af, at jeg ikke kan hjælpe holdet frem mod det kommende slutspil, som vi alle har set utrolig meget frem til, siger Skjern-anføreren. - Det er tungt lige nu, men jeg må se fremad, og gøre alt for at komme tilbage på banen i bedst mulige udgave.

Se fodbold i TV og streaming i dag - Dagens Kamp Oversigt

AC HORSENS - AAB | EVENT - Sofabold

Magnussen og resten af feltet blev sat ned i fart og instrueret til at finde sig på plads i pitten, mens GPS-problemerne blev løst. Små ti minutter senere fik kørerne lov til at komme på banen igen. Lørdag er der kvalifikation, mens det officielle løb skydes i gang klokken søndag morgen dansk tid. Frankrigs kvindelandshold skal have ny træner efter fyringHervé Renard er ny landstræner for det franske kvindelandshold i fodbold. (Foto: © Patricia de melo Moreira, Ritzau Scanpix)Det bliver den franske træner Hervé Renard, der skal stå i spidsen for det franske kvindelandshold i fodbold.

I løbet af de kommende uger skal Bergholt opereres, hvorefter der venter flere måneders genoptræning. Atletikken trodser anbefalinger og holder fast i russisk udelukkelseTirsdag anbefalede Den Internationale Olympiske Komité (IOC), at russiske og belarusiske atleter bør kunne deltage i internationale konkurrencer, såfremt de opfylder en række kriterier. Beslutningen om at byde atleterne tilbage i varmen ligger dog hos de respektive forbund, og fra atletikkens side holder man fast i udelukkelsen af atleter fra Rusland og Belarus.

Superliga i TV - Se hvor Superliga-kampene vises i dit TV

Se live stream fodbold | Fodbold i TV

/ritzau/GOG og Aalborg fortsætter kapløb om førstepladsEfter torsdagens GOG-triumf mod Aalborg Håndbold i Champions League var holdene lørdag tilbage til hverdagen i Herreligaen. Her er rivalerne i tæt kamp om førstepladsen i grundspillet, og Aalborg har stadig teten. GOG lagde godt nok pres på nordjyderne ved på udebane at tæve Lemvig-Thyborøn 34-25 efter blandt andet ti mål af Nicolai Pedersen i en kamp, hvor flere GOG-profiler fik begrænset spilletid. Siden fulgte Aalborg dog op med en 30-26-sejr hos Ribe-Esbjerg. Mads Hoxer markerede sig med syv mål for Aalborg, men blev overstrålet af kun 20-årige Victor Kløve, der lavede otte mål på ni forsøg for nordjyderne.

Superliga 2022/23 – Livestream lovligt gratis fra udlandet

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members